Ιστορικο

"Οι Μικροί Πειρατές"

Ιστορικο

Δημιουργήσαμε τον παιδότοπο «Μικροί Πειρατές» μετά από μεγάλη επιθυμία , αφοσίωση και αγάπη για τα παιδιά. Καθημερινά βάζουμε όλη μας την καρδιά για να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα για τα παιδιά , αλλά και του γονείς. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να βλέπουμε το χαμόγελο των παιδιών, αυτό είναι που μας δίνει δύναμη και όρεξη για δημιουργία.

Δείτε το

Video

Υπέροχα

party

Μια βασική αρμοδιότητα μας από την αρχή της λειτουργίας του παιδότοπού μας είναι να διοργανώνουμε παιδικά Party. Πραγματοποιούμε την φαντασία των γωνιών αλλά και των παιδιών σε πραμαγικότητα. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε διασκεδαστικές αναμνήσεις και αξέχαστες εμπειρίες. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την ομάδα μας.

IMG-OUR
IMG-OUR
Άνετοι

Χωροι

Στον παιδότοπό μα έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια των παιδιών, καθώς επίσης και στην άνετη φιλοξενία τους. Διαθέτουμε ένα μεγάλο χώρο όπου μπορείτε να πιείτε θεσπέσιο καφέ μας(και όχι μόνο) ενώ το παιδί σας παίζει. Διαθέτουμε δωρεάν ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi). Ο παιδότοπος είναι εξοπλισμένος με μια μεγάλη κατασκευή και πολυάριθμα παιχνίδια. Υπάρχει επίσης ένας ειδικός διαμορφωμένος χώρος για τα μωρά όπου μπορούν να διασκεδάσουν. Όλα αυτά με τη συνοδεία παιδικών τραγουδιών. Τέλος το καλοκαίρι διαθέτουμε μεγάλη αυλή με τραμπολίνο και ένα μεγάλο φουσκωτό.